SM-silver och AFIAP bärgade i Bollnäs

RIFO-dagarna var för året förlagda till Bollnäs, där den tappra fotoklubben med stor bravur stod för arrangemanget. En rent hejdlöst rolig helg, jag bugar och stryker av mig hatten!

Utöver att man träffar många andra fotografer och får se mängder med fina, roliga och inspirerande bilder avslöjas också resultaten i inofficiella SM i fotografi. Denna gång lyckades jag knipa en silvermedalj i “Kollektion digital”, och bror min (Benny Larsson) plockade hem samma valör i “Påsikt enstaka bild”. Därmed dubbades vi till “Bröderna Silver”. Inte så pjåkigt, men nästa år siktar vi på “Bröderna Guld”!

Under lördagens bankett delades det också ut förtjänsttecken för väl utfört arbete för fotografins främjande och FIAP-utmärkelser för de som samlat på sig tillräckliga meriter internationellt. I den sistnämnda kategorin fick jag en så kallad AFIAP, första steget på merit-trappan. Bara att ånga vidare, jag är snudd på vid nivå två.

Den som vill se alla resultaten från årets SM, läsa mer om Riksförbundets verksamhet eller internationella tävlingar kan läsa mer på RSF:s hemsida.

Nästa år drar vi till Uddevalla, vi ses där!

Nedan en bild från min silver-kollektion “Familjeliv” samt det fantastiska gänget i Bollnäs Fotoklubb på scenen med Nils-Erik Jerlemar och Toni Carlbrand, RSF.

//Mats Grimfoot

Grimfoot_Familjeliv_4

 

 

 

 

 

 

Grimfoot_BollnasFK

"Det är inte vad man tittar på som
betyder något, det är vad man ser"
- Thoreau
_________________________

  FIAP Distinction: EFIAP/b
  NFFF Hederstecken: NSMiF/b
  RSF Utmärkelse: ERSF/b
Jag säljer mina bilder via
den grönaste bildbyrån, Azote, specialiserad på Människa och Miljö
Arkiv